WEIBEL DATA & OVERVÅGNING

Kontakt os

WEIBEL DATA & OVERVÅGNING

Kontakt os

Brandalarmering

Hvorfor du bør have en brand- eller røgalarm

En brand- eller røgalarm registrerer brand/røg i boligen og udsender hyletoner, så du bliver advaret om branden - og kan nå at komme ud, inden branden udvikler sig.

I de fleste tilfælde af dødsbrande, var der ikke en fungerende brand/røgalarm i boligen. De fleste dødsbrande opstår om natten, og lige så mange dør af røgforgiftning som af at brænde inde.

Efter 2004 er det blevet til et krav, at der installeres røgalarmer i alle nybyggede boliger. Kravet gælder ikke for eksisterende boliger.

Hvilke fordele og ulemper er der ved at have røgalarmer?

✔️ Hvis der opstår røg som følge af brand vil du bliver vækket af alarmen

✔️ Du kan nå at slippe ud af dit hjem, inden ilden udvikler sig, og røgen bliver så kraftig, at den er livstruende.

✔️Du kan hurtigt få alarmeret brandvæsnet, så branden kan blive slukket.

✔️En røgalarm kan redde liv.

➖ Hvis du ikke jævnligt tjekker, om røgalarmen fungerer, kan det være en falsk tryghed at have den.

rØGALARMer

brandalarmer

Vi bruger primært Cavius brand- og røgalarmer, der kan kommunikere trådløst med andre enheder i Cavius Wireless Alarm familien. Røgalarmen er, med sin diameter på kun 65 mm, én af de absolut mindste på markedet. Den er udstyret med en testknap, som også kan bruges til at sætte systemet på pause i 10 minutter, hvis du skulle modtage en fejlalarm.

røgalarm

Røgalarm til batteri, der kan kommunikere trådløst med andre enheder i Cavius Wireless Alarm familien. Røgalarmen er, med sin diameter på kun 65 mm, én af de absolut mindste på markedet. Udstyret med en testknap, som også kan bruges til at sætte systemet på pause i 10 minutter, hvis du skulle modtage en fejlalarm.

varmealarm

Varmealarm til batteri, der kan kommunikere trådløst med andre enheder i Cavius Wireless Alarm familien. Den er ideel til steder hvor en røgalarm vil give fejlalarm pga. f.eks. stege os eller dampe. Varmealarmen er, med sin diameter på kun 65 mm, én af de absolut mindste på markedet.

weibel data & overvågning Aps

Telefonvej 6

2860 Søborg

53 89 89 89

info@weibel-data.dk

CVR: 43404946

Navigation

Telefon tider

Mandag-torsdag: 8:00 - 16.00

Fredag 8:00 - 15:00

Weekend: Lukket